Raspustio sam vas, jer mi niste simpatični: Omladina DS: Ostajemo ovde dok se ne poništi odluka

Izvor: B92, 30.Nov.2019, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Raspustio sam vas, jer mi niste simpatični": Omladina DS: Ostajemo ovde dok se ne poništi odluka

Beograd -- Omladina DS-a će ostati u prostorijama centrale stranke u Beogradu dok se ne poništi nestatutarna odluka, rekao je član Demokratske omladine Nemanja Ivanović.

Ivanović je istakao da se zauzimanjem centrale te stranke u Beogradu večeras izražava nezadovoljstvo odlukom Predsedništva DS-a da raspusti izabran podmladak.

Ivanović je rekao Tanjugu da će mladi ostati u centrali stranke dok se, kako navodi, ne poništi nestatutarna odluka o raspuštanju omladine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << DS.

"Mi smo došli u centralu, koja je isto naša, kako bismo dobili odgovore. Izvršni odbor je doneo odluku na sednici da raspusti demokratsku omladinu i to bez ikakvog prava i bez obrazloženja zašto su nas raspustili. Ta odluka nas je šokirala i ovo je naš odgovor na to", rekao je Ivanović.

Upitan da li im se do sada obratio neko iz Izvršnog odbora stranke, Ivanović je kazao da im se obratio predsednik tog odbora Dušan Kostadinović u prolazu sa, kako kaže, ironičnim komentarom:

"Raspustio sam vas, jer mi niste simpatični".

U centralu DS pristiže sve više mladih kako bi, kako navode, istrajali u nameri da se poništi ta, kako kažu, nestatutarna odluka predsedništva stranke.

Među njima su, kako se moglo čuti na licu mesta, mladi iz DS ne samo iz Beograda, već i iz drugih gradova.

Predsedništvo Demokratske stranke (DS) raspustilo je danas na sednici izabrani podmladak stranke zbog "neposlušnosti", kao i više opštinskih odbora stranke u Beogradu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Omladina DS zauzela centralu stranke u Beogradu

Izvor: Blic, 30.Nov.2019

Omladina Demokratske stranke zauzela je večeras centralu stranke u Beogradu, nakon što je Predsedništvo DS ranije danas raspustilo omladinski klub DS i više beogradskih odbora, saznaje Tanjug.

Nastavak na Blic...

SVE VEĆI HAOS U DS: Omladinci se organizovali i zauzeli centralu stranke!

Izvor: Večernje novosti, 01.Dec.2019, 01:07

Omladina Demokratske stranke zauzela je večeras centralu stranke u Beogradu, nakon što je Predsedništvo DS ranije danas raspustilo omladinski klub DS Omladina Demokratske stranke zauzela je večeras centralu stranke u Beogradu, nakon što je Predsedništvo DS ranije danas raspustilo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.