Odlaže se rad bazena u Novom Sadu za još 7 dana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2020, 10:16

Odlaže se rad bazena u Novom Sadu za još 7 dana

Epidemiološka situacija u Novom Sadu je i dalje nepovoljna iako je broj zaraženih nešto manji, izjavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Efekti mera koje je do sada doneo Gradski štab za vanredne situacije, videće u narednim danima, kaže Vučević, dodajući da će mere koje se odnose na zabranu rada bazena i organizovanja sportskih i kulturnih događaja, najverovatnije biti produžene za još sedam dana.

On navodi da bi sve druge, oštrije mere ugrozile ekonomiju grada, i zato apeluje na građane da budu odgovorni, da nose maske, drže distancu i pridržavaju se svih preporuka i mera, kako bi se epidemiološka situacija stabilizovala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bazeni neće raditi još sedam dana?

Izvor: NoviSad.com, 22.Jul.2020

Epidemiološka situacija u Novom Sadu je i dalje nepovoljna iako je broj zaraženih nešto manji, izjavio je gradonačelnik Miloš Vučević..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.