Novosti: Stefanović na čelu radne grupe Vlade Srbije zadužene za izborne uslove

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Sep.2019, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosti: Stefanović na čelu radne grupe Vlade Srbije zadužene za izborne uslove

Vlada Srbije je na poslednjoj sednici usvojila odluku o obrazovanju radne grupe za saradnju sa OEBS, čiji je zadatak da prati primenu preporuka te organizacije za unapređenje izbornog procesa, prenele su "Večernje novosti" u izdanju od srede.

Po navodima lista, za predsednika radne grupe imenovan je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović dok je njegov zamenik nekadašnji predsednik Republičke izborne komisije Dejan Đurđević.

Dodaje se da će radna grupa >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sarađivati sa svim nadležnim organima i međunarodnim institucijama koje učestvuju u unapređenju izbornog procesa kao i da će svakih šest meseci podnositi izveštaj nadležnom skupštinskom odboru i izvršnoj vlasti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosti: Stefanović na čelu radne grupe Vlade Srbije zadužene za izborne uslove

Izvor: B92, 03.Sep.2019

Na poslednjoj sednici Vlade Srbije usvojena je odluka o obrazovanju radne grupe za saradnju sa OEBS, radi unapređenja izbornog procesa...Vlada Srbije je na poslednjoj sednici usvojila odluku o obrazovanju radne grupe za saradnju sa OEBS, čiji je zadatak da prati primenu preporuka te organizacije za...

Nastavak na B92...

Nebojša Stefanović na čelu radne grupe za zadužene za izborne uslove

Izvor: Radio 021, 04.Sep.2019, 07:02

Vlada Srbije je na poslednjoj sednici usvojila odluku o formiranju radne grupe za saradnju sa OEBS, radi unapređenja izbornog procesa...Zadatak ove radne grupe je da prati primenu preporuka te organizacije za unapređenje izbornog procesa, pišu "Novosti"...Za predsednika radne grupe imenovan je ministar...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.