Novina u Parking servisu: Da li je pauk odneo moje vozilo?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2020, 11:08

Novina u Parking servisu: Da li je "pauk" odneo moje vozilo?

JKP "Parking servis" obaveštava korisnike usluga o novoj mogućnosti informisanja na sajtu preduzeća, a koje se odnosi na uklonjena vozila koja su bila u saobraćajnom prekršaju.

Naime, klikom na Da li je "pauk" odneo moje vozilo? i unosom registarskog broja automobila, dobija se pravovremena informacija. Dobijanjem informacije na ovaj način izbeći ćete odlazak do depoa preduzeća, kontaktiranje telefonom i uštedeti vreme za dobijanje ove informacije.

Podsećamo i sve stanare, tj. korisnike povlašćene parking karte da to mogu učiniti elektronskim putem, dakle, bez dolaska u Parking servis.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nova usluga na sajtu "Parking servisa": Da li je pauk odneo moje vozilo?

Izvor: Radio 021, 12.Maj.2020

"Parking servis" je na svom sajtu uveo novu mogućnost dobijanja informacija o vozilima koja su bila nepropisno parkirana i koja je uklonila pauk služba..."Naime, klikom na 'Da li je 'pauk' odneo moje vozilo' i unosom registarskog broja automobila, dobija se pravovremena informacija. Dobijanjem informacije...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.