Ne pada mi na pamet da idem na Paradu ponosa, neka ide Mali, on je svake godine tamo!

Izvor: BKTV News, 12.Sep.2017, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne pada mi na pamet da idem na Paradu ponosa, neka ide Mali, on je svake godine tamo!"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da neće učestvovati u Paradi ponosa u nedelju i da za to nije zainteresovan.

"Nisam ni raspoložen, ni zainteresovan - ni ne pada mi na pamet da idem na tu paradu. Ići će Ana sa nekoliko ministara, koji to žele... Ðorđević, Ružić, gradonačelnik Siniša Mali, on je svake godine tamo..." rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

Vučić je rekao da ima pametnija posla, a i da nema - ne bi, kaže, išao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
U nedelju će inače imati dosta posla, a prisustvovaće i Vukovom saboru u Tršiću.

"Ana ima moju punu podršku!"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da premijerka Ana Brnabić ima njegovu punu podršku i da je ona dobar premijer.

Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara koga podržava u sukobu oko zakona o rodnoj ravnopravnosti, Zoranu Mihajlović ili Anu Brnabić, kao i ko je njegov premijer Brnabić ili Mihajlović, jasno poručio da njegovu podršku i svaku vrstu pomoći ima Ana Brnabić.

„Nisam je lako izabrao, dugo je bilo potrebno, ali sam napravio dobar izbor. Srbija ima veoma dobrog premijera“, podvukao je on.

Vučić je ukazao da je ona završila veoma važan posao za Srbiju, završila je sedmu reviziju MMF-a, kritikujući da to nije proteklo zapaženo u javnosti, jer ne postoje pozitivne vesti u Srbiji.

S tim u vezi je kazao da je čuo danas da su neki zaprepašćeni jer im je nedovoljno 11 do 12 odsto povećanja minimalnih primanja.

„To su građani dobili zahvaljujući svom radu, ali i osmišljenoj politici Vlade Srbije. Kojima je to nedovoljno - glasajte za one koji će da kažu da mogu bolje, ali se sećam da, kada sam postao, premijer minimanlna plata je bila daleko niža. Kažu ''mi smo jeftina radna snaga'', a danas imamo samo 12 odsto nezaposlenih, za razliku od 26 odsto kada su drugi bili na vlasti“, objasnio je Vučić.

Rekao bi da bi mogli da se dovedu na vlast oni koji bi nas vratili na nezaposlenost od 26 odsto, konstatujući da bi nas vratili na 30 odsto dok bi rekli „keks“.

Celo vanredno obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića možete pogledati OVDE.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.