Izmene u režimu saobraćaja zbog radova na putevima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2022, 07:10

Izmene u režimu saobraćaja zbog radova na putevima

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Gradina, na ulazu u zemlju zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, dok je na prelazu Preševo, na ulazu zadržavanje 80 minuta, a na izlazu 40 minuta.

Na graničnom prelazu Gostun, na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju 30 minuta, a na ulazu 60 minuta.

Na prelazu Jabuka prilikom ulaska u zemlju putnička vozila čekaju 60 minuta, na Batrovcima, na izlazu i putnička >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i teretna vozila čekaju 60 minuta.

Na auto-putu E-75 zbog radova na pojačanom održavanju mosta preko Južne Morave do 1. septembra za saobraćaj zatvorena zaustavna traka iz smera Leskovca ka Nišu, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom trakom.

Na deonici Leskovac(Strojkovce) - Leskovac, kod mesta Leskovac zbog radova na asfaltiranju puta do 20. avgusta od 7 do 17 časova saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila, uz povremene obustave od 9 do 12 i od 14 do 17 časova. Alternativni putni pravac tokom obustave je lokalni put Donja Jajina - Gornja Jajina.

Na deonici Bački Breg -Sombor sa obilaznicom oko Sombora, u toku su radovi na rehabilitaciji puta i trajaće do 31. avgusta, a saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I DALJE SE NAJVIŠE ČEKA NA OVOM PRELAZU: Dobro pogledajte šta vas čeka na granici pre nego što krenete na put (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2022

Prvi radni dan donosi promenljivo vreme mestimično s kišom u pojedinim krajevima Srbije...Auto-moto savez Srbije skreće pažnju vozačima da ukoliko naiđu na mokre i klizave kolovoze smanje brzinu kretanja vozila i poštuju saobraćajne propise, jer sam prelazak sa suvih na mokre kolovoze može uticati...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.