Izvor: Blic, 07.Dec.2018, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Neprimerena reakcija Prištine na sastanku CEFTA, nisu hteli da razgovaraju o taksama

Delegacije privremenih institucija u Prištini i Albanije napustile su redovan sastanak Zajedničkog CEFTA komiteta u Prištini bez obrazloženja, urpkos dogovoru da se diskutuje o taksama od 100 odsto koje je Priština uvela na robu iz Srbije i BiH, kaže predstavnik Srbije u CEFTA Ivan Marković.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Marković: Neprimerena reakcija Prištine na sastanku CEFTA

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2018

Delegacije privremenih institucija u Prištini i Albanije napustile su redovan sastanak Zajedničkog CEFTA komiteta u Prištini bez obrazloženja, uprkos dogovoru da se diskutuje o taksama od 100 odsto koje je Priština uvela na robu iz Srbije i BiH, izjavio je danas predstavnik Srbije u CEFTA Ivan Marković..."Naša...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.