Ljajić kroz suze: Ispada da je Oliver bio sigurniji u zatvoru

Izvor: BKTV News, 16.Jan.2018, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić kroz suze: Ispada da je Oliver bio sigurniji u zatvoru

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija i veliki prijatelj ubijenog Olivera Ivanovića kaže da i dalje ne može da poveruje šta se dogodilo.

Prvo nisam verovao da se ovo dogodilo, mada od trenutka hapšenja sve je bilo u opticaju", vidno potresen rekao je Ljajić koji u direktnom televizijskom prenosu nije uspeo da zardži suze.

U jednom trenutku delovalo, kao da ministar od bola neće biti u stanju da nastavi svoje gostovanje u "Dnevniku" RTS-a.

"Oliver >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Ivanović je sada je ubijen, ispada da je bio sigurniji u zatvoru. Svaka priča je suvišna, suština je da li će se otkriti ubica to je jedino važno", rekao je Ljajić.

"On je bio najbolji političar, koji nije bio podoban ni Srbima ni Albancima, zbog traženja kompromisnog rešenja", dodao je Ljajić koji nije mogao da zaustavi suze.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.