Lavrov u izolaciji zbog korone, odložena poseta Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2020, 17:18

Lavrov u izolaciji zbog korone, odložena poseta Beogradu

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov biće u samoizolaciji zbog kontakta sa osobom pozitivnom na korona virus, a sve zakazane posete i sastanci biće odloženi, saopštila je pres služba ruskog Ministarstva spoljnih poslova.

"Sve ranije zakazane posete i sastanci biće odloženi. On se oseća dobro", saopštilo je Ministarstvo, prenose Tas s i RIA novosti.

Inače, šef ruske diplomatije trebalo je da doputuje u radnu posetu Srbiji 28. i 29. oktobra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Prema planu posete, Lavrov je trebalo da se sastane sa predsednikom Srbije, kao i da prisustvuje svečanosti povodom završetka mozaika u Hramu Svetog Save.

Takođe, bilo je predviđeno i da prisustvuje paljenju Večnog plamena na groblju Oslobodilaca Beograda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lavrov u samoizolaciji, odložena poseta Sarajevu i Beogradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Okt.2020

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov nalazi se u samoizolaciji, a sve planirane posete su odožene, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih polova. "U vezi sa kontaktom obolelim od COVID-19 Sergej Lavrov se nalazi u samoizolaciji. Ranije planirane posete i susreti se odlažu na kasniji period. Dobro...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.