Lančani sudar kod Klenka, ima mrtvih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2018, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lančani sudar kod Klenka, ima mrtvih

Jedna osoba je poginula, a jedna povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Ruma Šabac, kod Klenka. Povređeni je zbrinut u šabačkoj Opštoj bolnici, a nesreća se dogodila u lančanom sudaru.

Na putu Ruma - Šabac kod Klenka još uvek se poznaju tragovi saobraćajne nesreće u kojoj je jedno lice izgubilo život, a drugo povređeno. Kako RTV nezvanično saznaje, žrtva ovog udesa je stara oko 40 godina. U šabačkoj bolnici jedan povređeni je podvrgnut dijagnostičkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ispitivanju, sa povredama koje nisu opasne po život. Pušten je na kućno lečenje, potvrđeno je u Opštoj bolnici u Šapcu.

Kako nezvanično saznajemo, do nesreće je došlo kada je vozilo "jugo" koje se kretalo iz pravca Šapca iz još uvek nerazjašnjenih razloga u krivini zakačilo drugo vozilo o retrovizor, a zatim direktno udarilo u "reno". Istraga je u toku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

LANČANI SUDAR: Poginula jedna osoba, druga povređena

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2018

Jedna osoba je poginula, a jedna je povređena u saobraćajnoj nesreći na putu Ruma - Šabac Jedna osoba je poginula, a jedna je povređena u saobraćajnoj nesreći na putu Ruma - Šabac. Do lančanog sudara tri automobila došlo je kod mesta Klenak, preneo je Alo.

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.