Konkurs Zima prija svima: Osvojite zimsko putovanje za dvoje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2015, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs Zima prija svima: Osvojite zimsko putovanje za dvoje

Turistička organizacija Srbije organizuje nagradni konkurs "Zima prija svima" i od danas svi zainteresovani punoletni građani Srbije imaju mogućnost da na internet adresi www.zimaprijasvima.rs osvoje zimsko putovanje za dvoje.

Konkurs je će biti otvoren od 30. decembra, a pobednici će biti proglašeni 4. januara, saopštila je Turistička organizacija Srbije.

Taj konkurs se sprovodi u okviru istoimene zimske promotivne kampanje i za učešće na konkursu je potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da uz pomoć na sajtu predloženih fotografija zimskih prizora iz Srbije zainteresovani kreiraju originalnu pozivnicu za prijatelja kojeg bi voleli da povedu na zimsko putovanje.

Nakon toga, mogu pozvati prijatelje da glasaju za njihov rad i 30 radova sa najvećim brojem glasova će ući u finale.

Žiri će 10 najboljih radova nagraditi poklon paketima, a autor prvoplasiranog rada osvojiće putovanje u trajanju od sedam dana za dvoje na planini koju je izabrao.

Više informacija o načinu učešća u tom nagradnom konkursu mogu se naći na linku www.zimaprijasvima.rs, kao i na fejsbuk stranici Turističke organizacije Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.