Jel ovo ta Zelenovićeva slobodna zona? Građani Šapca  plaćaju milionske odštete za  nezakonite otkaze koje su davali poštenim radnicima!

Izvor: RTV Pink, 16.Maj.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jel ovo ta 'Zelenovićeva slobodna zona'? Građani Šapca plaćaju milionske odštete za nezakonite otkaze koje su davali poštenim radnicima!

Zelenović i kompletna šabačka dosmanilijska bratija godinama je sprovodila politički teror u gradu pokraj Save, tako što se na najbrutalniji način obračunavala sa političkim neistomišljenicima.

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

Građani Šapca plaćaju milionske odštete za nezakonite otkaze koje su Zelenović i njegovi saborci davali poštenim radnicima

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2019

Neboša Zelenović i njegovi saborci godinama su sprovodili politički teror u gradu pokraj Save, tako što se na najbrutalniji način obračunavala sa političkim neistomišljenicima, piše Embargo.rs..Portal Embargo.rs objašnjava kako je funkcionisao taj sistem: "Ko god se usprotivio sprovođenju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.