JEZIVI DETALJI MISTERIJE DUGE 19 GODINA: Sestra Smiljana je oduvek bila čudna, imala je velikih problema u srednjoj školi (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 18.Feb.2019, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVI DETALJI MISTERIJE DUGE 19 GODINA: Sestra Smiljana je oduvek bila čudna, imala je velikih problema u srednjoj školi (FOTO, VIDEO)

Iako zvanično još nije potvrđen identitet žene pronađene u zamrzivaču porodične kuće u međimurskom selu Palovcu, policija je uhapisla Smiljanu Srnec (45), sestru Jasmine Dominić koja se vodi kao nestala od 2000. godine.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEZIVI DETALJI MISTERIJE! 19 GODINA SESTRINO TELO KRILA U ZAMRZIVAČU: Smiljana je oduvek bila čudna, imala je velikih problema u srednjoj školi

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2019

Iako zvanično još nije potvrđen identitet žene pronađene u zamrzivaču porodične kuće u međimurskom selu Palovcu, policija je uhapisla Smiljanu Srnec (45), sestru Jasmine Dominić koja se vodi kao nestala od 2000. godine..Jasminino telo je pronađeno u zamrzivaču u subotu oko podneva, posle...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.