Izlazi li Metla 2020 na izbore?

Izvor: B92, 17.Dec.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izlazi li "Metla 2020" na izbore?

Beograd -- Član Predsedništva Pokreta "Metla 2020" i predsednik DSS, Miloš Jovanović izjavio danas da će Pokret odluku o izlasku na izbore doneti kada oni budu raspisani.

"Preovlađuje stav da bojkot, iako se može postaviti kao legitimno pitanje, teško može biti svrsishodan", rekao je Jovanović za list Politika.

Ocenio je da je u Srbiji najvažnije da se razbije moć političkih stranaka, jer one pogubno utiču na sveukupni javni život medije, pravosudje, finansijske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tokove.

Jovanović je rekao da se Pokret "Metla 2020" bori ne samo za smenjivanje sadašnje vlasti, već za "istinsku promenu sistema, koji si vidi kroz korupciju i nameštene tendere".

"Uvereni smo da je Srbiji potrebno pružiti istinsku političku alternative i nova i sveža lica", dodao je on.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.