Ivanuša: Situacija u Srbiji vrlo ozbiljna, čeka nas jači udar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2020, 10:01

Ivanuša: Situacija u Srbiji vrlo ozbiljna, čeka nas jači udar

Direktor Kancelarije SZO u Srbiji Marjan Ivanuša izjavio je da je epidemiološka situacija u Srbiji vrlo ozbiljna, kao i da se očekuje da će se situacija pogoršavati i u narednim nedeljama.

On je u intervjuu za "Blic" rekao da situacija sa virusom može da se preokrene nabolje delotvornim merama, ali da može brzo da se preokrene i nagore, što se vidi po zemljama koje su do pred kraj leta imale povoljnu epidemiološku situaciju, a sada beleže rekorde po broju zaraženih. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

On je kazao da je poruka i za mlade i za stare ista, a to je pridržavanje mera, ako hoćemo da zaustavimo širenje virusa.

"Najbolji pristup da merama ostanemo korak ispred virusa, jer ga time držimo pod kontrolom i obezbeđujemo više manje normalan rad privrede. Kada se uvedu dodatne mere da bi dale rezultat potrebno je vreme, što znači da neće dati rezultat sutra, već tek kroz nedelju, dve, nekad i više", rekao je Ivanuša.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ivanuša: Situacija u Srbiji je vrlo ozbiljna, a još će se pogoršavati

Izvor: Radio 021, 30.Okt.2020

Direktor Kancelarije SZO u Srbiji Marjan Ivanuša izjavio je da je epidemiološka situacija u Srbiji vrlo ozbiljna, kao i da se očekuje da će se stanje pogoršavati i u narednim nedeljama...On je za "Blic" rekao da situacija sa virusom može da se preokrene nabolje delotvornim merama, ali da može...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.