Izvor: Blic, 15.Nov.2019, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATSKA TRAŽI 148,5 MILIONA DOLARA Beograd odgovorio Zagrebu: Srbija nije trošila zajednička sredstva SFRJ

Navodi da je Srbija odobravala trošenje ili trošila zajednička sredstva bivše SFRJ tokom devedestih godina, za šta je optužuje Hrvatska, nemaju uporište ni u dokazima, ni u logici, jer je Srbija u to vreme bila pod međunarodnim sankcijama i nije im imala pristup, piše sutrašnja "Politika", pozivajući se na izvore iz Narodne banke Srbije (NBS).

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NBS: Srbija nije trošila zajednička sredstva SFRJ

Izvor: B92, 15.Nov.2019

Beograd -- Navodi da je Srbija trošila zajednička sredstva bivše SFRJ tokom 90-ih godina, za šta je optužuje Hrvatska, nemaju osnova, piše "Politika"...Naime, Srbija je u to vreme bila pod međunarodnim sankcijama i nije im imala pristup tim sredstvima, piše list pozivajući se na izvore iz Narodne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.