Godfri:Nadam se poseti Palmera, ali ne sada, zbog Kovid-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2021, 13:42

Godfri:Nadam se poseti Palmera, ali ne sada, zbog Kovid-a

Ambasador SAD Entoni Godfri izjavio je danas za Tanjug da očekuje dolazak američkog izaslanika za Balkan Metju Palmera, ali da to trenutno ne dozvoljava aktuelna epidemiološka situacija.

„Nadam se da će moj veliki prijatelj Palmer doći u Srbiju, ali se bojim da situacija zbog Kovid-a u SAD i Srbiji trenutno to ne dozvoljava. Bolje je da se ta poseta organizuje nešto kasnije“, rekao je on komentarišući navode medija da, uz Lajčaka, uskoro u Beograd stiže i Metju Palmer.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
„Novosti“ danas pišu, pozivajući se na nezvanična saznanja da Brisel i Vašington pripremaju pisane zahteve Beogradu u kojima će se Srbiji staviti do znanja da mora da prizna Kosovo ,a da nagoveštaj, kako navode, te združene akcije, predstavljaju posete Srbiji u veoma kratkom periodu - posrednika u dijalogu sa Prištinom Miroslava Lajčaka, sledeće nedelje, i Metjua Palmera, zamenika pomoćnika državnog sekretara SAD za Evropu i Evroaziju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Godfri: Nadam se poseti Metjua Palmera, ali epidemiološka situacija to ne dozvoljava

Izvor: Blic, 25.Feb.2021

Ambasador SAD Entoni Godfri kaže da očekuje dolazak američkog izaslanika za Balkan Metju Palmera, ali da to trenutno ne dozvoljava aktuelna epidemiološka situacija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.