(FOTO) KRISTIJANOVA ŽENA VERUJE U LJUBAV: Hejteri shvatite, on pravi šou!

Izvor: Kurir, 04.Okt.2015, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) KRISTIJANOVA ŽENA VERUJE U LJUBAV: Hejteri shvatite, on pravi šou!

Ljubav i realnost su drugo, tvrdi farmerova supruga.

Supruzi Kristijana Golubovića ne smeta činjenica da je njen dragi najpoželjniji frajer na imanju oko kojeg se žene lome. Uprkos poljupcima i pipkanju koje je razmenjivao sa pojedinim učesnicama, Ivana Golubović ističe kako je to sve gluma i da je Kristijan njena prava ljubav.

"Tračevi, rijaliti šou su jedno i Kristijan se šali i pravi šou, hejteri shvatite! Ljubav i realnost su drugo. Hvala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svim ostalim fanovima koji inteligentno i normalno shvataju "Farmu" i Kristijanov šou i šalu", napisala je na Fejsbuku Ivana u opisu njihove zajedničke fotografije. Očigleno da Ivanu ne dotiču akcije koje je Kristijan imao sa Stanijom i balerinom.

TRACEVI,RIJALITI ,SOU JE JEDNO I KRISTIJAN SE SALI PRAVI SOU HEJTERI SHVATITEEEEE. A LJUBAV I REALNOST JE DRUGO. HVALA...

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.