LIGA ŠAMPIONA ZA OMLADINCE: Liverpul NE PRAŠTA! Zvezda NADIGRALA Redse, ali BODOVI idu na ostrvo! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2018, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA ŠAMPIONA ZA OMLADINCE: Liverpul NE PRAŠTA! Zvezda NADIGRALA Redse, ali BODOVI idu na ostrvo! (FOTO)

Izabranici Bratislava Živkovića imaju za čime da žale u meču četvrtog kola.

Omladinci Crvene zvezde izgubili su od Liverpula (0:2) u meču četvrtog kola Lige šampiona. Izabranici Bratilsava Živkovića bili su bolji rival u prvom poluvremenu, kao i u Engleskoj imali povoljan rezultat do samog finiša, ali su Redsi strpljivo čekali svoje prilike i na pravi način ih realizovali, za novi trijumf nad crveno-belima.

PONOS, ČAST I MASKIRANI DELIJA: Pašćete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u nesvest kad vidite Benove kopačke za meč sa Liverpulom (FOTO)

SPISAK KRSTAJIĆA SVE IZNENADIO: Evo koji igrač se vraća u reprezentaciju. Nije Luka, nije Matija (FOTO)

ROĐACI, OVO VAM JE MARAKANA: Evo kako su na TV Liverpul predstavili stadion Crvene zvezde (VIDEO)

Do odmora su crveno-beli stvorili konkretnije prilike. Najbolju nije iskoristio Jagoš Kupusović u 31. mintu, kada je posle asistencije kapitena Dejana Joveljića pogodio prečku.

Samo pet minuta ranije, Jočić je mogao da se proslavi, njegov šut u 26. prohujao je pored stative golmana Jaroša. Čuvar mreže Liverpula bio je na visini zadatka i posle udarca Joveljića, dok je Zvezdin golman Gordić zablistao prilikom šuta Kamača.

I u nastavku Zvezda je nastavila sa napadima, pa je već u 55. minutu Joveljić imao stopostotnu šansu, međutim, Jaroš ga je pročitao i ostao nesavladan. Pažnju je zavredela i prilika Terzića osam minuta kasnije, kada je iskosa u šesnaestercu pogodio čuvara mreže Redsa.

Uspeo je Dejan Joveljić u 66. minutu da savlada Jaroša, čule su se ovacije sa tribina, ali i pištaljka sudije Jagera koji je poništio pogodak napadača crveno-belih zbog ofsajda.

Kazna za sve promašaje, stigla je Živkovićev tim 180 sekundi kasnije. Rafael Džons je iskoristio neopreznost odbrane Zvezdinih omladinaca. Akciju je započeo Adekanje i uposlio Kamača koji je šutirao, Gordić kratko intervenisao, a na odbitak natrčao Kurtis Džons i doneo vođstvo Liverpulu - 0:1. 

Odmah posle gola i Adekanje se našao u kolosalnoj šansi, Gordić je uspeo da odbrani "zicer" i ostavi Zvezdi nadu da može do povoljnog rezultata.

Sve je palo u vodu već u narednom napadu. Goropadni Englezi stezali su obruč oko Gordićevog gola, da bi u 76. minutu Luis pogodio same rašlje gola crveno-belih iz slobodnog udarca i rešio pitanje pobednika - 0:2.

Veliki broj nekadašnjih Zvezdinih asova posmatrao je duel na stadionu Čukaričkog, pa su na tribinama Živkovićev tim bodrili: Vladimir Petrović Pižon, Cvjetin Blagojević, Slobodan Marović, Milivoje Vitakić, Dejan Ilić...

CRVENA ZVEZDA - LIVERPUL 0:2

STADION: Čukaričkog.

GLEDALACA: 3.000

STRELCI: Džons 69. Luis 74.

SUDIJA: Kristofer Jager (Austrija)

ŽUTI KARTONI: Jovičić, Stojanović (Crvena zvezda), Klejton, Džons (Liverpul).

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Gordić – Kukolj, Milikić, Jovičić, Stajić – Stojanović (62. Stojančić), Adžibaba (90. Ajdinović) – Kupusović (62. Velikić), Jočić (82. Burmaz), Terzić (90. Dedijer) – Joveljić. Klupa: Krstović, Ivanović, Stojančić, Ajdinović, Dedijer, Velikić, Burmaz.

LIVERPUL (3-4-3): Jaroš – R. Vilijams, Kojl, Klejton – N. Vilijams, Džons, Kajn (79. Boner), Luis – Kamačo (84. Larući), Adekanje (84. Houver), Dankan (80. Glacel). Klupa: Keli, Glacel, Boner, Houever, Klarkson, Larući, Longstaf.

U prvom meču "C" grupe, Pari sen Žermen je pregazi Napoli u Italiji rezultatom 5:2.

Tabela: Liverpul 10, PSŽ 7, Napoli 3, Crvena zvezda 1.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobra Zvezda, Liverpulu bodovi (VIDEO)

Izvor: Mondo, 06.Nov.2018

Šampion Srbije poražen u Beogradu od Liverpula (0:2) u 4. kolu Lige šampiona za omladince...Za razliku od starijih kolega, omladinci Crvene zvezde pokazali su u prethodna tri kola Lige šampiona da mogu ravnopravno da se nose za vršnjacima iz Napolija, Pari sen Žermena i Liverpula... Međutim, u...

Nastavak na Mondo...

Fudbaler Zvezde imaće posebnu opremu za meč sa Liverpulom

Izvor: Vesti-online.com, 06.Nov.2018

Fudbaleri Crvene zvezde od 18.55 dočekuju ekipu Liverpula u okviru četvrtog kola Lige šampiona...Navijači crveno-belih jedva čekaju da popune tribine i posmatraju nekadašnje osvajače trofeja elitnog evropskog takmičenja, a sa posebnom žarom na teren će istrčati izabranici Vladana Milojevića...Da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Golman Liverpula sprečio trijumf Zvezdinih omladinaca

Izvor: N1 televizija, 06.Nov.2018

Omladinci Crvene zvezde poraženi su od Liverpula 2:0 u čevrtom kolu Lige šampiona za omladince. U ovom meču se posebno istakao golman mladih Redsa Vičeslav Jaroš...Zvezda i Liverpul igrali su prvo poluvreme bez golova, a u prvih 45 minuta su crveno beli imali nekoliko prilika i čak četiri šuta...

Nastavak na N1 televizija...

Zvezda produžila crnu seriju "Redsa"! (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2018

Senzacija na "Marakani" produbila lošu formu čete Jirgena Klopa...Fudbaleri Crvene zvezde šokirali su večeras fudbalsku Evropu, kako su na prepunom stadionu "Rajko Mitić" savladali aktuelnog viceprvaka Evrope, ekipu Liverpula, sa 2:0...Fantastičan meč su odigrali "crveno-beli", imao je Liverpul...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.