DS na beogradske izbore izlazi sa svojim kandidatom za gradonačelnika

Izvor: Blic, 18.Okt.2017, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS na beogradske izbore izlazi sa svojim kandidatom za gradonačelnika

Predsedništvo Demokratske stranke na zajedničkoj sednici sa poslaničkim klubom odlučilo je jednoglasno da ta stranka na predstojeće beogradske izbore nastupi sa kandidatom za gradonačelnika iz svojih redova.

U saopštenju se navodi da DS ostaje otvorena za saradnju sa svim organizacijama i pojedincima koji, kako se navodi, iskreno veruju da Beograd ponovo može da bude grad budućnosti.

Za to je, smatraju, neophodno smeniti "najlošiju vlast u modernoj istoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Beograda". Navodi se da je DS izdala nalog lokalnim organizacijama u Beogradu i u osam opština u kojima će biti održani vanredni lokalni izbori da se otpočnu sve predizborne pripremne radnje.

DS, naime, smatra da nema izgovora za odlaganje pripremnih procesa za izbore koji su prilika da se demontira nakaradni sistem koji je uspostavila Srpska napredna stranka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.