DRAMA SE NASTAVLJA: Darko Lazić našao novu devojku, ali nema snage da poseti ćerku!

Izvor: Kurir, 13.Jan.2018, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA SE NASTAVLJA: Darko Lazić našao novu devojku, ali nema snage da poseti ćerku!

Nakon što je Kurir ekskluzivno objavio video snimak na kom se vidi kako pevač Darko Lazić šmrče beli prah, skandalozni detalji njegovog života su počeli da isplivavaju. To je ispratila i informacija da su se on i njegova supruga Ana Sević razveli, a sada je otkriveno i da je Darko već našao utehu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SKANDALOZNE TVRDNJE JELENE KRUNIĆ: Darko Lazić šmrkao u mom WC?!

Izvor: Svet, 14.Jan.2018, 12:24

Pevač Darko Lazić, posle videa na kojem se vidi kako pevač uvlači beli prah u nozdrve, pre izvesnog vremena je dovođen u vezu sa rijaliti učesnicom Jelenom Krunić, u čijem je stanu, navodno, provodio noći.. Krunićeva je otkriva da je ne čudi to što su snimci na kojima Lazić šmrče isplivali...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.