Izvor: Blic, 20.Avg.2016, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez vrha SPS na obeležavanju Miloševićevog rođendana, Mrkonjić došao dan ranije

Na današnjem obeležavanju dana rođenja Slobodana Miloševića, na njegovom grobu u Požarevcu nije se pojavio niko iz vrha Socijalističke partije Srbije. Dan ranije je cveće na grob položio Milutin Mrkonjić.

Tako je, u trenutku kada se iz SPS-a čuju sve glasnije inicijative za podizanje spomenika Miloševiću, obeležavanje njegovog rođendana na grobu u Požarevcu prošlo bez vrha stranke koju je godinama vodio.

Umesto njih, u dvorištu porodične kuće u Požarevcu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gde je sahranjen Slobodan Milošević, nekadašnji predsednik SRJ, vence su položili njegova porodica, prijatelji i poštovaoci.

Među prisutnima bili su njegova snaja Milica Milošević, delegacija SPS iz Požarevca koju je predvodio Slobodan Jović, predsednik Gradskog odbora SPS, nekadašnji Miloševićev saborac Uroš Šuvaković, kao i predstavnik udruženja ,,Sloboda“ Dragoljub Kočović.

Juče je cveće na grob Miloševića položio Milutin Mrkonjić koji je danas bio sprečen da dođe.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.