Bela Crkva dobija sportsku salu, u Kovinu uskoro bazen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2019, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bela Crkva dobija sportsku salu, u Kovinu uskoro bazen

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić danas je, u okviru programa obilaska lokalnih samouprava širom Srbije, posetio opštine Bela Crkva i Kovin, gde je razgovarao o aktuelnoj situaciji u sistemu sporta i uslovima za primenu omladinske politike, uz korisne razgovore i druženje sa mladim sportistima.

Udovičić je obavio sadržajne i korisne razgovore sa lokalnim predstavnicima i sportskim funkcionerima o aktuelnoj situaciji u sistemu sporta i uslovima za primenu omladinske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << politike u tim opštinama, sa posebnom pažnjom posvećenom važnosti zajedničkog rada na poboljšanju uslova za razvoj sporta za sve generacije, prateće infrastrukture i perspektive omladine ovog kraja.

Posebna pažnja posvećena je realizacije projekta izgradnje sportske sale u Beloj Crkvi, kao i budućoj izgradnji bazena i završetku opremanja sale za male sportove u Kovinu.

U Beloj Crkvi, ministar Udovičić je družio sa sportistima iz KK "Bela Crkva" i FK "BAK", koji slavi 100 godina postojanja, dok je sportska oprema donirana OŠ "Dositej Obradović".

U Kovinu je upriličen susret sa mladim sportistima FK "Jedinstvo",FK "Kolonija" i Ženskog FK "Nova Kolonija", uz donaciju sportske opreme OŠ "Predrag Kožić" iz Dubovca, opština Kovin.

"Veoma sam zadovoljan današnjim razgovorima i konkretnim predlozima koji su izneti kako bismo se što efektnije rešili glavna pitanja u daljem procesu razvoja sistema sporta i primeni omladinske politike u ovim opštinama. Posebno mi je drago što se veliki broj omladine redovno bavi sportom na svim nivoima - i što je se u sportskim klubovima u ovom kraju naročita pažnja poklanja mlađim kategorijama", rekao je Udovičić.

"Sa još većom posvećenošću ćemo sarađivati i na primeni ciljeva omladinske politike u ovim opštinama, uključujući i nastavak stipendira srednjoškolaca i studenata kroz Fond za mlade talente. Nastavljamo predano da radimo na realizaciji svih ključnih zamisli iz oblasti omladine i sporta - u istom timu, otvoreno i odgovorno!", rekao je ministar Udovičić u izjavi medijima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Udovičić titelskim osnovcima donirao sportsku opremu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2019, 16:33

Obilazak lokalnih samouprava po Srbiji, ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić, nastavio je u opštini Titel, gde je osnovcima uručio novu sportsku opremu...U osnovnoj školi "Svetozar Miletić" ponosni su na uspehe svojih košarkašica, a ubuduće će nastavnici fizičkog vaspitanja u tom vojvođanskom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.