Izvor: Danas, 18.Nov.2022, 00:35

Autorka antirežimske pesme „Bagra“ oslobođena optužbe za kršenje karantina

Jovana Jovanović, autorka antirežimske pesme „Bagra“, oslobođena je optužbe da je prekršila meru samoizolacije posle povratka iz inostranstva, zbog čega je provela 21 dan u pritvoru u Zabeli 2020. godine. Njen slučaj je izazvao kontroverze jer je uhapšena zbog kršenja mere koja joj, kako tvrdi, nije ni bila izrečena.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pevačica iz Kikinde oslobođena optužbi da je kršila karantin tokom pandemije korona virusa, zbog čega je provela 21 dan u Zabeli

Izvor: Danas, 18.Nov.2022

Dve godine od hapšenja i dvadeset dana provedenih u Zabeli zbog optužbi da nije poštovala zabranu kretanja i antikovid mere, muzičarka iz Kikinde Jovana Popović, sada udata Jovanović, oslobođena je optužbi pred Osnovnim sudom u svom gradu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.