Sve ću vas pobiti: POLICAJAC iz Makedonije napao ljude zbog OVE JEDNE STVARI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2017, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve ću vas pobiti: POLICAJAC iz Makedonije napao ljude zbog OVE JEDNE STVARI!

Potvrđeno u MUP-i

Policajac iz Kavadaraca, na jugu Makedonije, J. K. fizički je napao ispitnu komisiju "Udruženja vozača“ u Velesu, preteći im da će ih sve pobiti, zato što njegova ćerka nije uspela da položi vozački ispit, potvrdili su iz MUP-a.

Nemio incident policiji su prijavili S. N. iz Kavadaraca, predsednik ispitnog centra "Udruženja vozača“ u Velesu i njegov kolega C. P. iz Negotina, kontrolor polaganja vozačkog ispita >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u istom centru.

Oni su policijskim inspektorima ispričali da je u prostorije ispitnog centra upao policijski službenik J. K. iz Kavadaraca i odmah počeo da im preti zato što njegova ćerka nije uspela da položi vozački ispit.

Na izlasku iz kancelarije, J. K. je zapretio predsedniku i kontroloru ispitne komisije da će njih i druge članove ispitne komisije pobiti, ako njegova ćerka ne položi vozački ispit.

Nedugo potom, pobesneli policajac se ponovo vratio i fizički nasrnuo na S. N. i C. P. Napadnutom predsedniku i kontroloru u ispitnom centru u pomoć je priskočila njihova koleginica M. I. pa su svo troje nekako uspeli nasilnika da izbace iz kancelarije.

Na odlasku, policajac J. K. im je zapretio da ide da uzme pištolj, da će se vratiti i sve ih pobiti.

Policija iz Kavadaraca je od njihovog kolege J. K. oduzela služeno oružje i municiju.

Protiv njega je podneta peta krivična prijava zbog nasilja, a i unutrašnja kontrola MUP će protiv njega preduzeti odgovarajuće mere.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.