Ruma: Vozio moped sa 2,51 promila alkohola i bez vozačke dozvole

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2021, 12:44

Ruma: Vozio moped sa 2,51 promila alkohola i bez vozačke dozvole

Pripadnici saobraćajne policije u Rumi otkrili su, prilikom redovne saobraćajne kontrole, pedesetčetvorogodišnjeg vozača koji je upravljao neregistrovanim mopedom sa 2,51 promila alkohola u organizmu i bez položenog vozačkog ispita.

Nakon zadržavanja do 24 časa, on je priveden nadležnom prekršajnom sudiji koji mu je odredio kaznu zatvora od 30 dana i novčanu kaznu u iznosu od 240.000 dinara.

MUP apleuje na sve vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, a posebno da ne konzumiraju alkohol ukoliko voze, u cilju svoje i bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju.
Pogledaj vesti o: Polaganje vozačkog ispita

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pijan u Rumi vozio neregistrovani moped

Izvor: Radio 021, 27.Maj.2021

Policija u Rumi zaustavila je vozača (54) koji je vozio neregistrovani moped sa 2,51 promil alkohola u organizmu i bez položenog vozačkog ispita.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.