Pijan i bez vozačke dozvole POKOSIO dve devojčice na trotoaru! UHAPŠEN ZBOG TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2019, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan i bez vozačke dozvole POKOSIO dve devojčice na trotoaru! UHAPŠEN ZBOG TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE!

Dve dvanaestogodišnjakinje povređene su u centru Zvornika, kada ih je na trotoaru pokosio golfom dvadesetjednogodišnji Siniša M. iz Bratunca koji je pritom bio pijan i nije imao položen vozački ispit

.

Nezgoda se desila u subotu u u Drinskoj ulici, a vozač je uhapšen.

Povređene devojčice nakon nesreće su prevezene u JU Bolnica Zvornik, odakle je jedna zbog težine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povreda prevezena u UKC Tuzla na dalje zbrinjavanje, dok je druga sa lakšim povredama zadržana u zvorničkoj bolnici.

Miljan Bobar, portparol PU Zvornik, rekao je da su uviđaj na mestu saobraćajne nezgode izvršili policijski službenici Policijske stanice Bratunac, koji su tom prilikom utvrdili da je S. M. upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita, a izvršenim alkotestiranjem, kod istog je utvrđeno prisustvo 1,198 g/kg alkohola u organizmu, zbog čega je lišen slobode.

- O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina - kazao je Bobar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.