Poklanjamo kurseve programiranja samohranim roditeljima

Izvor: Luftika.rs, 07.Jan.2019, 02:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poklanjamo kurseve programiranja samohranim roditeljima

Škola programiranja SmartInIT i Luftika će tokom 2019. pokrenuti niz akcija koje će pomoći običnim ljudima da podignu kvalitet života. Januar je rezervisan za kurseve programiranja koje namenjujemo samohranim roditeljima. Jedan samohrani roditelj će dobiti besplatan kurs iz Osnova programiranja u SmartInIT kompaniji u Novom Sadu. Radi se o kursu čiji polaznici, u zavisnosti od rezultata, mogu da započnu karijeru programera u IT kompanijama. Zato, ako znate nekog samohranog >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << roditelja iz Novog Sada koji je spreman da dva puta nedeljno odvoji po sat i po, da uči i da napreduje, prosledite mu ovaj tekst. I požurite, jer kursevi počinju 14. januara.
Učesnici konkursa za samohrane roditelje šalju svoju mini-biografiju na office@luftika.rs.
Ako ne učestvujete u konkursu, već želite da naučite Osnove programiranja, možete se prijaviti na https://smartinit.net/ i cena kursa je 250 evra. Takođe,  isti ovaj kurs u online verziji, možete kupiti na https://kurseviprogramiranja.com/ po akcijskoj ceni od 199 evra.
Zainteresovani samohrani roditelji treba da pošalju mini-biografiju na office@luftika.rs
Posebni uslovi neophodni za apliciranje na ovaj besplatan kurs programiranja ne postoje. Cilj je pokloniti samohranim roditeljima mogućnost za dodatno obrazovanje, učenje i napredovanje u IT sektoru. Poklon kurs programiranja traje tri meseca i tiče se osnova programiranja. Najbolji polaznik po završetku kursa dobija gratis neki od narednih kurseva koje nudi škola programiranja SmartInIT, u saradnji sa kojom organizujemo ovu akciju.

Za one koji tek ulaze u IT svet pripremljen je kurs Osnove programiranja, a tu su i kursevi Napredno programiranje, Testiranje softvera, Android programiranje i čak dva kursa iz oblasti Web programiranja. Po završetku kursa učesnici imaju šansu za zapošljavanje u PanonIT kompaniji, ali i dovoljno znanja da se zaposle u IT kompaniji u kojoj žele.
Još jedna prednost ovih kurseva jeste novonastala platforma PanonIT kompanije, osnivača SmartInIT škole programiranja, koja se koncentriše na online kurseve programiranja na našem jeziku https://kurseviprogramiranja.com/ . To znači da mogućnost učenja programiranja više nije prepreka jer možete da učite sa kog god mesta poželite.
Kursevi iz Osnova programiranja  će se održavati u Novom Sadu u ulici Laze Nančića br.7, ponedeljkom i sredom od 17:00h do 18:30h. Po završetku kursa polaznici polažu test i dobijaju sertifikat. Više o kursevima možete pogledati na  https://smartinit.net/.
Radi se kursu Osnove programiranja, čija cena je 250 €
PanonIT – „Jednostavna rešenja kompleksnih problema“
PanonIT je novosadska kompanija sa decenijskim iskustvom koja broji preko 150 zaposlenih. Specijalizovani su za razvoj softverskih proizvoda, proizvodnju elektronskih uređaja na bazi mikrokontrolera i softverskih rešenja primenjivih u poljoprivredi.  Pored sopstvenih proizvoda, PanonIT nudi i outsourcing usluge drugim kompanijama, kao i kompletnu izradu softverskih rešenja za svoje klijente.
Kurseve programiranja kreirali su profesori sa tehničkih fakulteta u saradnji sa IT inženjerima i ekspertima iz ove oblasti. Škola programiranja SmartInIT je među svoje kurseve uvrstila i kurs iz Mašinskog učenja.
Kako zaraditi novac preko interneta?

Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.