Zvezda filma Hari Poter udala se za sina osnivača magazina Plejboj

Izvor: B92, 05.Nov.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda filma "Hari Poter" udala se za sina osnivača magazina "Plejboj"

Zvezda Harija Potera Skarlet Bajron udala se za Kupera Hefnera, sina osnivača magazina "Plejboj", pokojnog Hjua Hefnera.

Engleska glumica (29) podelila je fotografiju sa skromne ceremonije u kalifornijskom Oksnardu.

"Kuper i ja smo uzbuđeni vešću da smo legalno venčani", napisala je brineta koja je glumila Pensi Parkinson u nekoliko nastavaka filmova o malom čarobnjaku. Par koji se verio pre četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine sad planira i veću ceremoniju kako bi proslavili s prijateljima i porodicom.

Skarlet, koja je pozirala gola za "Plejboj" (Playboy) 2017. godine, starija je godinu dana od Kupera.

"Volim te. Ponosna sam što sam uz tebe, kao tvoja partnerka, prijateljica i žena", napisala je i dodala: "Ne mogu da dočekam da nastavimo da gradimo život zajedno. Srce mi je puno i zahvalna sam na našoj ljubavi."

Kuper je takođe objavio na društvenim mrežama da se par venčao.

Kuper je jedno od četvoro dece pokojnog Hefnera. Za oca je počeo da radi dok je još studirao, a postao je šef kreative "Plejboja". Napustio je tu poziciju u aprilu kako bi pokrenuo vlastiti medijski brend, Hefner medija korporejšen, i digitalnu platformu sa sadržajem za odrasle. Tad je najavio da će se zvati "Hefpost", ali sad se navodi kao Stag dejli. Trebalo bi da bude pokrenuta iduće godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.