Izvor: Nezavisne Novine, 28.Sep.2018, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro najveći italijanski playboy, spavao je s više od 6.000 žena

Zvali su ga "Romeo iz Riminija", a laskavu titulu najboljeg i najvećeg italijanskog ljubavnika osigurao si je već sredinom '80-ih - on je Mauricio Zanfanti, a njegova iznenadna smrt u 63-oj godini mnoge žene širom Evrope, ali i svijeta, doslovno je zavila u crno.
Pogledaj vesti o: Playboy

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

NAJPOZNATIJI ITALIJANSKI PLEJBOJ PREMINUO TOKOM VATRENOG SEKSA: Hvalio se da je spavao sa 6.000 žena, POSLEDNJA GA KOŠTALA GLAVE! U Švedskoj mu digli kip! (FOTO)

Izvor: Kurir, 28.Sep.2018

Mauricio Canfanti (63), plejboj kog su 80-tih nazvali "najuspešnijim italijanskim ljubavnikom", preminuo je usred seksa sa 40 godina mlađom turistkinjom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.