Izvor: Blic, 19.Jan.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžer uhapšen pošto je izigravao bogatog plejboja

Jedan tinejdžer, koji je izigravao imućnog plejboja u noćnom klubu nedaleko od Tokija, uhapšen je kada je pokušao da izbegne da plati račun.



Kako je danas saopštila policija, 16-godišnjak je u striptiz klubu u Niza Sitiju, kod Tokija, proveo šest sati tokom kojih je naručio dve flaše šampanjca Dom Perinjon, 60 čaša viskija, piva i raznih koktela.

Tinejdžer je pevao karaoke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa nekoliko striptizeta, dodao je lokalni policijski zvaničnik Hitoši Morohaši.

Kad je došlo vreme da plati račun od 370.000 jena (2.370 evra), osoblju lokala je rekao da nema novac. Uprava noćnog kluba je pozvala policiju koja je meloletnika uhapsila.

Osoblje je bilo zaprepašćeno kada je od policije saznalo koliko je dečak imao godina, pošto je izgledao iskusno i zrelo, rekao je Morohaši.

U Japanu je konzumiranje alkohola zabranjeno mlađima od 20 godina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.