Skloni se od Plejboj zečice! Samo što nisam

Izvor: Mondo, 10.Sep.2018, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skloni se od Plejboj zečice! "Samo što nisam"

Ben Aflek ponovo u zagrljaju duplo mlađe devojke

Oskarovac Ben Aflek, nakon razvoda od Dženifer Garner ide iz nevolje u nevolju  - prvo je priznao svetu da je alkoholičar i uputio se na lečenje, potom proveo miran i "zdrav" period pored devojke Lindsi Šukas, a onda "jovo nanovo".

Afleka je pre nekoliko nedelja bivša supruga, glumica Dženifer Garner odvela na lečenje i okupila tim savetnika da mu pomažu u borbi s zavisnošću od alkohola, a baš u to vreme se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u njegovom životu pojavila i "Plejboj" zečica Šona Sekston.

Kako mi je Aflek upropastio jednu od omiljenih priča

Veza je kratko potrajala... a onda pre neki dan je i obnovljena.

Šona, inače, veterinarska tehničarka, uslikana je ispred kuće Bena Afleka u Los Anđelesu. Neimenovani izvori bliski glumcu su rekli medijima da Aflekovi savetnici osuđuju ovu vezu, "jer mu ne treba distrakcija dok pokušava da sredi život, pogotovo ne takva".

Da li će ih poslušati i ostaviti zečicu ili ne, videćemo.

View this post on Instagram

A post shared by Shauna Sexton (@shaunasexton_) on Jun 8, 2018 at 5:35pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Shauna Sexton (@shaunasexton_) on May 20, 2018 at 2:13pm PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.