Playboy se vraća fotografijama nagih žena

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 14.Feb.2017, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Playboy se vraća fotografijama nagih žena

Časopis Playboy ponovo će početi da objavljuje slike golih žena, najavio je taj magazin na društvenim mrežama

Kuper Hefner, kreativni direktor Playboy-a i sin osnivača časopisa Hju Hefnera, juče je naveo na Twitter-u da je zabrana bila greška.

Golotinja nikad nije bila problem pošto golotinja nije problem„, navodi se u njegovoj poruci.

Playboy nije dodatno komentarisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << odluku, a preko Twitter-a i Facebook-a povratak na staro proslavljen je uz #NakedIsNormal.

Playboy, osnovan 1953, prestao je da objavljuje fotografije golih žena u martu 2016. Objavljivane su slike žena u provokativnim pozama, ali ne nagih. Izdanje za mart-april ove godine vratiće se staroj praksi.

Vlasnici i urednici Playboy-a su odluku o neobjavljivanju golotinje doneli dok je izvršni direktor bio Skot Flanders koji je u maju prošle godine napustio časopis.

Veruje se da je za odluku da Playboy ponovo počne da objavljuje slike golih žena najviše odgovoran 25-godišnji Hefner, koji je u avgustu nasledio oca na mestu prvog čoveka kreativnog tima kompanije iz Los Anđelesa.

Izvor: Beta
Pogledaj vesti o: Playboy

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.