Kajli Džener potpuno naga u zagrljaju Travisa Skota pozirala za Plejboj FOTO

Izvor: B92, 11.Sep.2019, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kajli Džener potpuno naga u zagrljaju Travisa Skota pozirala za Plejboj FOTO

Novo izdanje poznatog magazina krase slike starlete.

Američka rijaliti zvezda, starleta i poslovna žena Kajli Džener je za novo izdanje magazina Plejboj (Playboy) pozirala potpuno naga u zagrljaju svog partnera Travisa Skota. Fotografiju na kojoj ima samo kaubojski šešir, a na kojoj je Skot nežno grli objavila je na Instagramu otkrivajući svojim pratiocima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je reč o fotografijama koje će se naći u novom izdanju magazina Plejboj.

"Kad Hjuston sretne LA", napisala je Džener u opisu fotografije koju je za samo sat lajkovalo više od šest miliona ljudi, piše Klix.ba.

Sada fotografija ima preko 12 miliona lajkova!

Fotografiju je slikala Saša Samsanova. Kajli Džener i Travis Skot su u februaru prošle godine, nakon višegodišnje veze, dobili ćerku Stormi Vebster.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kajli Džener potpuno naga u zagrljaju Travisa Skota pozirala za Playboy

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Sep.2019

Američka rijaliti zvijezda, starleta i poslovna žena Kajli Džener je za novo izdanje magazina Playboy pozirala potpuno naga u zagrljaju svog partnera Travisa Skota.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.