Vodič kroz grad: Tri manifestacije koje ne smete propustiti ovog vikenda!

Izvor: Lepota i zdravlje, 13.Okt.2017, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodič kroz grad: Tri manifestacije koje ne smete propustiti ovog vikenda!

I konačno je došao petak! Vreme je da se opustite, na trenutak zaboravite na sve poslovne obaveze i osmislite kuda biste mogli ovog vikenda. Izdvojili smo za vas tri fenomenalne manifestacije koje morate posetiti.    Beogradski noćni market, Kalenić pijaca, 13.10. Jubilarni 10. beogradski noćni market okupiće dizajnere, zanatlije, ljude koji prave odličnu klopu, vrhunska vina i kraft piva. Ova manifestacija vremenom je postao najveći sajam dizajna, zanatstva, hrane i pića pod otvorenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << nebom.  Kao i svake godine i ove će biti mnogo izlagača pa ćete moći da nađete sve “od igle do lokomotive”. Market će biti otvoren od 18:00 do 01:00 časova. Više o tom događaju možete saznati OVDE. Pročitajte i…Tri specifična i nova restorana u Beogradu koje morate posetiti!
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Deseti beogradski noćni market na pijaci „Kalenić“

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Okt.2017

BEOGRAD -  Deseti, jubilarni, Beogradski noćni market pod sloganom „Čista desetka“ održaće se u petak, 13. oktobra 2017. godine, na pijaci „Kalenić“, u periodu od 18 do 24 časa, u organizaciji JKP „Gradske pijace“ i ”Redesign” d.o.o.. .  . Prepoznatljiv po odličnoj ponudi...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.