Više od pola miliona posetilaca tokom pet dana Beer festa

Izvor: N1 televizija, 20.Avg.2018, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od pola miliona posetilaca tokom pet dana Beer festa

Završio se 16. Belgrade Beer Fest. Kako su saopštili organizatori, tokom pet dana festivala, kroz Ušće je prošlo više od 520.000 ljudi.

Kako se navodi u saopštenju, publika je imala priliku da uživa u više od 59 sati muzičkog programa na tri bine i preko 300 pivskih ukusa.

Bezbednost festivala je bila na visokom nivou, pa tako nije zabeležen >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nijedan incident tokom pet dana, rekli su organizatori.

Takođe, ove godine je po šesti put organizovan besplatan prevoz u Beogradu, a treći put iz Novog Sada, Kragujevca i Niša u okviru društveno odgovorne kampanje "Društvo, ko vozi kući?". Organizatori su saopštili da je na ovaj način prevezeno više od 50.000 posetilaca.

Sledeći Belgrade Beer Fest zakazan je za 14. avgust 2019, zaključuje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Beer fest

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.