Veče vrhunske komedije na Amstel Filmstrit-u!

Izvor: Press, 30.Jul.2013, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veče vrhunske komedije na Amstel Filmstrit-u!

U okviru putujućeg bioskopa na otvorenom, na repertoaru se našao kultni film "Dr Strangelove" Stenlija Kjubrika sa Piterom Selersom u glavnoj ulozi, a za dobar provod pre same projekcije pobrinuo se naš poznati stend-ap komičar Ivan Tomić.

 
Pored brojnih filmofila u vrhunskoj komediji i druženju na otvorenom u prijatnoj atmosferi uz Amstel pivo uživao je i Inspektor Blaža.

 
Zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Filmstrit festivalu, beogradske ulice, parkovi i ćoškovi, već treću godinu za redom pretvaraju se u bioskopske sale na otvorenom.

 
Uz podršku Amstela, u okviru Filmstrit-a biće prikazano ukupno 50 kultnih filmova na čak 17 neobičnih lokacija uz brojna iznenađenja i naravno, zagarantovanu zabavu.

 
Vidimo se u bioskopu, na ulici!

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.