UEFA KAŽNJAVA I ZA VREME PANDEMIJE: Ovaj klub će morati da PLATI ogromnu kaznu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA KAŽNJAVA I ZA VREME PANDEMIJE: Ovaj klub će morati da PLATI ogromnu kaznu!

Plaćaju ceh zbog svojih navijača!

Disciplinska komisija UEFA nastavila je da kažnjava i tokom pandemije koronavirusa. To je najbolje osetio Ajaks koji će morati da plati 53.250 evra zbog ponašanja svojih navijača tokom utakmice sa Hetafeom u Španiji.

Kopljanici su poraženi sa 2:0, a njihove pristalice su tokom meča ubacivale različite predmete na teren i lomile sedišta na tribini na kojoj su bile smeštene.

Pored toga, napadač Hetafea, Dejverson, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogođen je upaljačem dok je slavio prvi gol na utakmici, a povrh svega navijači Ajaksa polivali su pivom tribinu na kojoj su bile smeštene porodice igrača Hetafea.

List Marka je prenela da je amsterdamski klub identifikovao počinioce kojima će biti zabranjen pristup utakmicama Ajaksa, kojem je ovo druga kazna u poslednjih godinu dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uefa novčano kaznila Ajaks zbog navijača

Izvor: Danas, 28.Mar.2020

Evropska fudbalska unija (Uefa) novčano je kaznila Ajaks sa 53.250 evra zbog nesportskog ponašanja navijača na utakmici Lige Evropa protiv Hetafea.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.