TARA PRESKAČE OGRADU, HAOS! Sukob sa Ša - UDARIO JE! Obezbeđenje ih RAZDVAJALO! Nakon PIPKANJA, SKANDAL

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 17:56

TARA PRESKAČE OGRADU, HAOS! Sukob sa Ša - UDARIO JE! Obezbeđenje ih RAZDVAJALO! Nakon PIPKANJA, SKANDAL

Poželela je da pobegne zbog repera, ne mogu da izdrže jedan bez drugog

Sinoć se u "Zadruzi" održala nezaboravna žurka, samo su Tara Simov i Nenad Aleksić Ša bili od starta na klimavim nogama.

Tara je došla na žurku u prekratkom šorcu, a za njom i Ša, posle čega je brzo usledio haos. Naime, njoj je reper oteo pivo iz ruke i udario je istim.

Tara je počela da viče na njega, pa je moralo da reaguje i obezbeđenje.

Kako se sukob >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastavio Ša nije mogao da podnese pritisak, pa je odmah krenuo ka krovu (detaljnije čitajte OVDE).

Kada je shvatila da je Ša pobegao, Tara je odmah otišla do garderobera da se presvuče, mislivši da će se brzo vratiti i tako ispraviti stvar.

- Pobegao je zbog šortsa. Da li da se presvučem? Ali lepa sam - govorila je Tara.

- Ako ne vrate Nenada, ja preskačem ogradu! Želim samo da ga zagrlim! - drala se Simova.

Pogledajte rezultate

Obezbeđenje je moralo ponovo da reaguje kada je Simova poželela da naruči istu pesmu, pa je ušla u nedozvoljeni prostor kod pevača. Nije mogla da se suzdrži, pa je skoro celu žurku preplakala.

Pravi razlog reperovog bekstva je, kako je Tara mislila, bio posledica jučerašnjeg jutarnjeg maženja u krevetu, kada su razgovarali, a onda je on pogledao u kameru i shvatio je da je snimljen.

- A što smo se obrukali? Meni ne treba dete, ne treba mi da prevaspitavam čoveka od 40 godina. I sinoć isto. Legne, masira me i sinoć gleda u kamere, jer će možda neko da protumači nešto pogrešno. I šorts sada? Pa, šta, imam 20 godina?! Zamera mi što sam se i Tomoviću obratila, Danijelu. Ej, Danijelu? Ovo bežanje je zbog onoga sinoć, jer je istripovao da će neko misliti da smo imali nešto. Osećam se bludno i nemoralno, grize me savest - prepričavala je Tara Ermini.

Kako je vreme odmicalo, a Ša se nije vratio, Tara je otišla i legla ranije da spava. On se ubrzo zatim pojavio na imanju, raspoloženiji nego što je otišao, ali nije izdržao a da ne ode do Tarinog kreveta da proveri kako je. Pošto je spavala, nije hteo da je budi, pa ostaje da vidimo da li će, kao i uvek, ljubav da prevlada i sve bude kao pre.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠA U PAKLU! Plakao, napustio emisiju, PRIČAO SAM SA SOBOM! Agonija! "Najgori sam!" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 10:45

Ne zna šta će sa sobom, nakon vesti o supruzi...Reper Nenad Aleksić Ša nije mogao da podnese pritisak zadrugara, kao i njihove osude, dok su komentarisali njegovu aferu sa Tarom Simov i vesti o tome da supruga želi da ga ostavi, u spoljnom svetu, pa je napustio emisiju i porazgovarao sam sa sobom...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.