Plenković uzvratio: Nisu znali da koronavirus nije pivo

Izvor: B92, 04.Nov.2020, 18:23

Plenković uzvratio: Nisu znali da koronavirus nije pivo

Zagreb -- Premijer Hrvatske Andrej Plenković odgovorio je opozicionim poslanicima koji su kritikovali njegov godišnji izveštaj o radu vlade.

Poručio je da je vlada znala za problem sa virusom još dok su, kako je rekao, neki mislili da je to korona pivo.

Premijer Plenković je ranije danas podneo izveštaj parlamentu u kojem je upozorio da su pred Hrvatskom teški meseci i još mnogi izazovi.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toga je usledila parlamentarna rasprava u kojoj je opozicija izrazila nezadovoljstvo izveštajem premijera, uz opasku da se "hvalio kao da je kapetan Titanika".

Odgovarajući na kritike opozicije, Plenković je rekao da je vlada još u januaru prepoznala problem sa koronavirusom koji je bio u Kini.

"Shvatili smo mnogo pre nego što su shvatili drugi, koji nisu znali da koronavirus nije isto što i korona pivo", rekao je premijer, preneli su hrvatski mediji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.