POPIJ PIVU, LJUBI TE BRAT! Pogledajte kako je Baja Mali Knindža CARSKI ODBIO BAKŠIŠ! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2019, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"POPIJ PIVU, LJUBI TE BRAT!" Pogledajte kako je Baja Mali Knindža CARSKI ODBIO BAKŠIŠ! (VIDEO)

Popularni narodni pevač Baja Mali Knindža odbio je bakšiš koji mu je jedan čovek iz publike ponudio na nastupu u Subotici. 

Dok je najpopularniji krajiški pevač pevao pesmu "Evo džepa đe su pare bile", do bine je prišao čovek sa visoko podignutom rukom u kojoj je bila novčanica.

- Popij pivu, ljubi te brat - rekao je Baja i sklapanjem ruku zamolio slušaoca da odustane od namere da ga časti. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Inače, Knindža je poznat po tome da nikada ne prima bakšiš, te vrlo često onome ko želi da ga časti kaže da će mu otpevati pesmu, ali da mu ne daje novac.

Pevač je ranije već izjavljivao da odbija bakšiš zbog toga što smatra da je bakšiš uvek povod za neku tuču i zbog toga što ne želi da mu bilo ko prigovara da mu nije otpevao pesmu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.