Ni Lazy bag, ni frižider - šta to pivara sada daruje?

Izvor: 025info.rs, 05.Avg.2014, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni Lazy bag, ni frižider - šta to pivara sada daruje?

Apatinska pivara uručila je pre nekoliko dana 10 alkometara saobraćajnoj policiji MUP-a Srbije, u sklopu akcije "Kad pijem ne vozim". Oni će se koristiti tokom Dragačevskog sabora trubača na prilazima Guči i za vreme "Bir festa" u Beogradu.

Cilj akcije "Kad pijem ne vozim", koju Apatinska >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << pivara i saobraćajna policija sprovode petu godinu za redom, jeste podizanje i očuvanje bezbednosti u saobraćaju, posebno tokom letnjih manifestascija, kao što su Sabor trubača u Guči i "Bir fest".

Direktor marketinga Apatisnke pivare Slobodan Srećković podsetio je da je "ponos Apatina" do sada u okviru akcije "Kad pijem ne vozim" saobraćajnoj policiji donirao 39 alkometara najsavremenije generacije.

Ove godine će na prilazima Guči biti pojačana kontrola svih učesnika u saobraćaju, u koju će biti uključena i dva helikoptera, kao i presretači, istakao je pomoćnik načelnika Uprave saobraćajne policije Slobodan Malešić i dodao da će donacija Apatinske pivare doprineti efikasnom otkrivanju, a samim tim i isključivanju iz saobraćaja vozača koji ne poslušaju poruku kampanje i koji se odluče da voze pod dejstvom alkohola.

Malešić je ocenio da su dosadašnje specijalne kontrole, tokom Sabora trubača dale dobre rezultate i izrazio nadu da ni ove godine neće biti nastradalih lica.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Apatinska pivara donirala 10 novih alkometara Saobraćajnoj policiji MUP-a Republike Srbije

Izvor: 025info.rs, 05.Avg.2014

U susret predstojećim manifestacijama, Dragačevskom saboru u Guči i Belgrade Beer Fest-u, Apatinska pivara je u okviru edukativne akcije "Kad pijem, ne vozim" donirala 10 novih alkometara Saobraćajnoj policiji Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, u želji da se podigne nivo svesti...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.