Neću trenera, to je gubljenje novca – hoću pivo posle meča

Izvor: B92, 08.Jun.2020, 19:59

"Neću trenera, to je gubljenje novca – hoću pivo posle meča"

Nik Kirjos ponovo je izazvao pažnju svojim komentarom, ovog puta na temu ličnog trenera.

Australijski teniser grčkog porekla je poručio kako ne juri Grend slem titule i da ne želi da gubi vreme i novac sa trenerom.

"Lično mislim da je angažovanje trenera gubljenje novca, jer mislim da su preplaćeni. Nemam za cilj da osvajam grend-slem titule. Želim da se stvari odvijaju na moj način, da se zabavim i igram. Tako da je besmisleno da imam trenera jer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne želim da gubim vreme", poručio je Kirjos i dodao:

"Mislim da trener nije spreman da radi na taj način. Bio bih mu noćna mora. Mislim da je kasno za trenera, s obzirom na to gde se nalazim u karijeri. Već sam smislio svoj način rada i jednostavno ne volim da slušam savete.

Odlaganje sezone i najvećih turnira znači da će u kratkom periodu možda doći do mnogo većeg broja jakih mečeva.

Kirjos se ne raduje tome. Naprotiv, on ima drugačije planove.

"Ne verujem da će moje telo trajati sedam velikih turnira tokom jedne sezone, s obzirom na to da je moguće da svaki meč traje tri ili četiri sata. Ako bih mogao, radije bih nakon duela otišao na pivo. Samo želim da se opustim, mislim da sport uzimate previše ozbiljno", rekao je Kirjos.
Pogledaj vesti o: Pivo,   Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kirjos: Angažovanje trenera je bacanje novca

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jun.2020

Australijski teniser Nik Kirjos rekao je danas da je angažovanje trenera "besmisleno" i istakao da sumnja da će ikad osvojiti grend slem titulu...Za razliku od većine najboljih tenisera sveta, Kirjos često putuje bez trenera, a to se verovatno neće promeniti uskoro..."Mislim da je angožovanje trenera...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Kirjos: Šta će mi trener, to je rasipanje novca

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2020, 12:01

Australijski teniser Nik Kirjos (25), koji je sklon incidentima, smatra da je angažovanje trenera nepotrebno rasipanje novca te da u njegovom slučaju to nema smisla jer ionako nema ambicije da osvaja Grend Slem turnire.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.