Napravili su pivo uz koje ćete biti šampion u seksu!

Izvor: Vesti-online.com, 20.Maj.2017, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravili su pivo uz koje ćete biti šampion u seksu!

Jedna britanska pivara tvrdi da njeno novo "Pilsner pivo" može da poveća seksualnu energiju onih koji ga budu konzumirali.

Pivu, pod simboličnim imenom "Warrior" (ratnik), dodati su listovi potočarke, vodene biljke bogate vitaminima A, B, C i E, koja je poznata i kao afrodizijak.

Osim standardnih sastojaka, ječma i hmelja, i lišća potočarke, glavni sastojak piva je i sveža prirodna izvorska voda.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Pivo je nastalo u saradnji pivara koje se bave proizvodnjom i preradom potočarke.

Mesto Karne Abas, u Dorsetu, jedno je od prvih mesta gde je gajena potočarka, a takođe je i mesto gde se pravi odlično pivo, pa je spoj to dvoje nastao na obostrano zadovoljstvo, navodi Džejms Harper.

Na etiketi piva nalazi se slika diva sa istaknutim penisom (Cerne Giant), 55 metara dugačke figure - antičkog simbola plodnosti, poznatog i kao mesto hodočašća parova koji planiraju potomstvo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.