“Grin king” prelazi u ruke honkoškog milijardera za 4,6 milijardi funti

Izvor: Večernje novosti, 20.Avg.2019, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Grin king” prelazi u ruke honkoškog milijardera za 4,6 milijardi funti

Britanski lanac pabova i pivnica Grin king prihvatio je ponudu Honkoškog konglomerata da ga preuzme u okviru sporazuma vrednog 4.6 milijardi funti Britanski lanac pabova i pivnica Grin king prihvatio je ponudu Honkoškog konglomerata da ga preuzme u okviru sporazuma vrednog 4.6 milijardi funti.CK Aset holdings, koji je osnovao najbogatiji čovek u Hongkongu Li Ka Šing, platiće 2.7 milijardi za 220 godina staru kompaniju i preuzeće njene dugove u iznosu od 1.9 milijardi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << funti, prenosi Skaj njuz.Honkoški konglomerat tvrdi da nema nameru da otpušta radnike Grin kinga, koji zapošljava oko 38.000 ljudi.PROČITAJTE JOŠ - Premijum piva i tržište Azije pogurali prihode Karlsberga Grin King, čije je sedište u Bari Sent Edmundsu u Safolku, osnovan je 1799. godine a danas poseduje skoro 3.000 pabova, restorana i hotela, kao i brendove među kojima su Hangri hors i Šef&bruer.PROČITAJTE JOŠ - Karlsberg pokreće proizvodnju Zrenjaninskog piva, Zrenjaninci biraju ukus i etiketuIzvršni direktor Grin kinga Nik Mekenzi kaže da je CK Aset holdings iskusan investitor u Velikoj Britaniji i da njegova poslovna filozofija ima mnogo sličnosti sa filozofijom Grin kinga.Među poslovima kojim se bavi CK Aset holdings su nekretnine, energenti i iznajmljivanje aviona.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najbogatiji čovjek u Hongkongu kupuje poznati lanac pivnica

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Avg.2019

LONDON - Britanski lanac pabova i pivnica "Grin king" prihvatio je ponudu Honkoškog konglomerata da ga preuzme u okviru sporazuma vrijednog 4.6 milijardi funti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.