Firma daje bolovanje zbog mamurluka, dovoljna poruka pivo

Izvor: Radio 021, 01.Sep.2017, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Firma daje bolovanje zbog mamurluka, dovoljna poruka "pivo"

Jedna londonska firma nudi svojim zaposlenima da uzmu bolovanje dan nakon pijanke kako bi se rešili mamurluka i bili opet sposobni za rad.

"Naši zaposleni više ne moraju da izmišljaju da su pokupili nekakav 'gadan virus u 24 sata' niti da menjaju glas fingirajući promuklost putem telefona. Dovoljno je da kažu šefu šta se stvarno dogodilo", navode u Dajsu, kompaniji specijalizovanoj za prodaju koncertnih karata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << putem smartfona.

Svima se dogodi da previše popiju, pa je odsad dovoljno poslati šefu emotikon "pivo", "bolestan" ili "muzika" i njemu će biti jasno šta se dogodilo. Kompanija želi da podstakne svoje zaposlene da punim plućima uživaju u londonskoj muzičkoj sceni kako bi bolje radili svoj posao.

"Celokupnoj našoj ekipi muzika je u krvi i neki od najvećih ugovora potpisani su upravo nakon koncerta", objašnjava Fil Hačen, vlasnik Dajsa.

Zaposleni će imati pravo četiri dana u godini da uzmu bolovanje radi trežnjenja.

Autor: Hina
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.