(FOTO) Zaboravio je MASKU, ali je ŽELEO PIVO! Dosetio se kako da uđe u prodavnicu i postao HIT na Fejsu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020, 13:13

(FOTO) Zaboravio je MASKU, ali je ŽELEO PIVO! Dosetio se kako da uđe u prodavnicu i postao HIT na Fejsu

Izazvao oduševljenje na društvenoj mreži!

Pandemija korona virusa hara svetom, a susedna Hrvatska pogođena je poput naše zemlje. Maske na licima građana postale su norma, a ulazak u prodavnice i druge zatvorene prostore bez maske postao je praktično neprihvatljiv.

Na Fejsbuk stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" pojavila se fotka koja prikazuje momka koji se dosetio kako da prekrije lice u situaciji kada je zaboravio masku, a poželeo je da kupi pivo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << On se poslužio majicom!

"Neš korono", stoji u opisu fotografije koja je u samo sat vremena dobila gotovo hiljadu lajkova.

"Šta zna želja za pivom šta su maska i korona", "Žene stavljaju tangice umesto maske pa može i on majicu", "Vidim da će se dalje samo sokom štititi", bili su neki od komentara.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.