BMW SMRTI: Zbog alkoholola na viši sud

Izvor: Mondo, 11.Avg.2019, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW SMRTI: Zbog alkoholola na viši sud

Vozač "bmw-a" N.M. (27), koji je na Ibarskoj magistrali izazvao saobraćajnu nesreću i usmrtio četiri osobe vozeći 170 kilometara na sat, navodno je u krvi je dva sata posle nesreće imao 1,12 promila alkohola.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel Ilustracija

"Njemu je prvi put alko-test rađen u 3.40 sati, dva i po sata posle nesreće. Tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je imao 1,12 promila alkohola u krvi. Posle 35 minuta opet mu je rađen alko-test, i pokazao je da ima 1,07 promila alkohola u krvi. Koliko je tačno imao alkohola u krvi u momentu nesreće, ne može da se precizira, sigurno više nego u prvoj analizi, kad je već počelo trežnjenje", prenose nezvanične navode izvora iz Tužilaštva beogradski tabloidi.

Ibarska:Poginulo četvoro mladih, još 4 se bori za život

Istragu nesreće je od lazarevačkog Osnovnog tužilaštva zbog težine posledica, preuzelo Više javno tužilaštvo u Beogradu, gde je juče, oko 13 sati osumnjičeni doveden na saslušanje, gde se navodno branio rečima "da ni sam ne zna kako se nesreća desila".

Posle saslušanja sudija za prethodni postupak odredio je osumnjičenom pritvor do 30 dana.

Kako nezvanično saznaje "Kurir", on je pred tužiocem priznao da je seo za volan u alkoholisanom stanju pošto je prethodno sa društvom bio u provodu.

Do udesa je došlo nakon što se "dačija" kod Bogovađe uključila na magistralu sa sporednog puta. Auto je ušao skroz u traku, u smeru ka Beogradu. Tada je iza njega naišao BMW ogromnom brzinom i otpozadi ga udario. Gurao ga je 70 metara po putu, posle čega je "dačija" izletela na livadu. Od siline udarca oba automobila ostala su skroz smrskana, do neprepoznatljivosti, rekao je neimenovani izvor iz istrage.

N.M. se nalazio za volanom BMW-a kada je brzinom, pretpostavlja se od 170 kilometara na sat, udario u "dačiju" i izazvao nesreću u kojoj je poginulo četvoro mladih, dok je troje teško povređeno.

Poginula su trojica mladića iz "dačije" - Aleksandar Savatić (22), Đorđe Subotić (19) i Đorđe Belušević (22), dok se jedan maloletnik bori za život. Poginula je i Katarina Ivanković (20), putnica iz "bmw-a".

Navodno je N.M. kada je izašao iz kola rekao da ne zna šta se desilo, da je možda zaspao. Onda je rekao da je tog dana popio 12 piva i da ništa nije jeo i da ga je možda to stiglo, navodi "Kurir"..

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAOBRAĆAJKA KOD LAZAREVCA: Vozač BMW-a imao 1,12 promila alkohola u krvi!

Izvor: Večernje novosti, 12.Avg.2019, 09:06

Vozač BMW-a N.M. (27), koji je na Ibarskoj magistrali izazvao saobraćajnu nesreću i usmrtio četiri osobe vozeći 170 kilometara na sat, imao je 1,12 promila alkohola u krvi Vozač BMW-a N.M. (27), koji je na Ibarskoj magistrali izazvao saobraćajnu nesreću i usmrtio četiri...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.