Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jul.2020, 08:13

Američka pivara neće skup podrške Trampu, zatvara kapije

Vlasnici jedne pivare u američkoj državi Mejn su objavili u utorak da će pivaru zatvoriti na jedan dan jer ne žele da dopuste da se tamo bez njihovog odobrenja održi skup predizborne podrške predsedniku Donaldu Trampu.

Kompanija "Stars and Stripes Brewing" u Friportu navedena je u programu za sredu turneju "Žene za Trampa" (Women for Trump), objavio je list "Portland Press Herald".

Ali vlasnici pivare su u utorak na Fejsbuku saopštili da taj skup smatraju "nedozvoljenim >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << političkim događajem" zbog kojeg će kompanija preventivno biti zatvorena ceo dan.

Turneja "Žene za Trampa" ove sedmice planira skupove u Mejnu i Nju Hempširu, uz učešće poznatih pristalica među kojima su Lara Tramp - predsednikova snaja, i Pem Bondi - bivša državna tužiteljka Floride.

Pivara je na Fejsbuku objavila da je prvobitno pitana "da li grupa politički aktivnih žena može da dođe na pivo", ali je kasnije saznala da, kako piše, "postoji konkretan politički razlog da se dođe, a mi ne podržavamo nijednu političku stranku niti stav".

Predstavnici Trampove kampanje za novembarske predsedničke izbore nisu odgovorili na zahtev za komentar.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.