POGLEDAJTE TE SCENE - SUZE I TUGA: Izbačena je iz Pinkovih zvezdica (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2018, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE TE SCENE - SUZE I TUGA: Izbačena je iz Pinkovih zvezdica (VIDEO)

Kraj.

Još jedno izdanje "Pinkovih zvezdica" se završilo. Deca su imala zadatak da imitacijama obezbede prolazak dalje, a žiri je imao težak zadatak da jedno ime - precrta.

Učesnici su sve bolji i žiriju je sve teže da presuđuje, kako je po saopštenju odluke rekla Nataša Bekvalac, a ovoga puta je takmičanje morala da završi jedna dama.

Žiri koji su pored Bekvalčeve činili i Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Kristina Kija Kockar i Milan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stanković, odlučio je da to bude - Amna Alajbegović. Ona je glumila Francuskinju Zaz, ali je žiri mislio da je bila najtanja od svih u imitacijama.

Pogledajte rezultate

ANABELA SUROVO OPLELA PO SLOBI! Karijera? Upozorila ga, OŠTRO! Ovo mu se neće svideti! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.